Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Thursday, January 6, 2011

Malaysia IT Fair 2011

Pada penghujung Januari ini, Malaysia IT Fair akan diadakan di Mid Valley Exhibition Center, Kuala Lumpur.

Note: Ini bukan PIKOM PC Fair... untuk jadual PIKOM PC Fair 2011 (I), sila klik di sini.


Malaysia IT Fair 2011
Tarikh : 28 Januari hingga 30 Januari 2011
Masa : 11 pagi hingga 9.00 malam.

Malaysia IT Fair ni dianjurkan oleh Unified Distributions Technologies Sdn Bhd (UDT) yang dilantik oleh Kaspersky Lab Malaysia. Malaysia IT Fair ini menyediakan platform yang sangat baik bagi syarikat untuk memaparkan dan melancarkan produk-produk IT, perkhidmatan dan teknologi kepada umum dan kepada golongan sasaran.

Untuk maklumat lanjut sila layari laman web http://www.malaysiaitfair.com.my .

Kalau ada sesiapa yg tinggal kat area KL tu boleh la pergi ye.

No comments: