Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Tuesday, January 11, 2011

50-percent Search Engine Traffic - Hampir tercapai... :)

Mula-mula skali, nak ucapkan Selamat Bercuti kapada semua pekerja di Johor yang bercuti sempena Hari Hol Armarhum Sultan Johor. Kepada yg x cuti tu jangan la sedih ye... mybe perkhidmatan anda tu diperlukan sangat3 sampaikan tak boleh nak cuti. Hu3..

Hari ni, blog sy dah menghampiri target 50% trafik daripada search engine... sekarang dah 44.99 % dah... kalau sampai target 50% ni pasni nk target 75% pulak... hahhaa... susah kut nk maintain atas 50... kena betul2 banyak info dalam blog tersebut dan info2 mestilah up to date... kalau tidak orang taknak tengok lagi dah... tapi kelebihannya trafik drpd search engine ni ialah ia sentiasa ada walaupun kita tak buat entri baru... hu3...


Duit Nuffnang? .. Sorry la... aku just letak je iklan tu... x hadap pun nk mengharap duit tu 100%... elaun yg dapat tiap2 bulan ni pun dh cukup dh buat hidup tau... aishh...

No comments: