Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Sunday, January 16, 2011

I will be right here waiting for you..

Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain
If I see you next to never
Then how can we say forever

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted all the times
That I thought would last somehow
I hear the laughter
I taste the tears
But I can't get near you now
Oh can't you see it baby
You got me going crazy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I wonder how we can survive this romance
But in the end if I'm with you
I'll take the chance

Oh can't you see it baby
You've got me going crazy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

Waiting for you



********************************
Penyanyi/ Artist : Richard Marx
Tajuk / Title : Right Here Waiting For You


Tetiba terlayan lagu ni... baru dapat tahu tajuknya masa dengar Sinar tadi... but for sure, ini lagu yang sangat menyentuh perasaan. 

5 comments:

amniey91 said...

tuju kat sape lagu ni man...haha

Hazman Amini said...

Ade la... ha3... :)

Sha said...

Haha.
Jiwangnye man ! ;p
Btw, ak pon suke gak lagu nie.
Ehem3. Sape la bertuah dapat lagu ni dari kau kan. Huhuhu.

Miss Zati (^___^) said...

wah2.. jiwang jugak kamoo.. hee~ :P

Hazman Amini said...

Pinat - ye lah.. bertuah la sangat... ha3... ntah2 orang tu pun x tau kut aku tujukan kat dy... =)


Zati - he3... sekali-skala layan feeling... penah denga kn lagu ni? =)