Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Wednesday, December 2, 2009

PENGUMUMAN!!!......

Kawan-kawanku sekalian...

Ku ade berita yang menggembirakan + menyeronokkan + mengghairahkan...
Cube teke ape dia...

Teke lagi...

Dan lagi...

Hahaha...tak payah la buang mase...
Bukan ku leh dengo pon korang teke ape...

Sudahkah anda tahu berita yang ingin ku sampaikan ini...

Kalau dah, tak payah bace lagi...

Kalau belum, bacelah kalau rajin...

Alkisah pade petang tadi, aku terasa amat bosan kerane ketiadaan elektrik dan awekku kehabisan bateri untukku bermain game...

Aku pon duduk di luar rumah untuk mengambil angin sambil mengelamun sendirian...

Dan tiba-tiba aku teringat...

HARI NI 2 HARIBULAN!!!

Hahahahaha~.... sampai sini je korang da tahu ape yang aku nak sampaikan kan?...

Aku pon terus mempersiapkan diri dan ke Bank Simpanan Nasional dengan membawe buku akaun yang kali terakhir dikemaskini pade 15 Januari 2009...(hahaha...lamenye)...

Dapat je buku aku terus bace baki akhir...

RM 445.**...maksudnye...

ELAUN DA MASUK!!!! (ceh...macam sebelum ni tak penah dapat elaun je)

Tersenyum ku sendirian sambil keluar daripade bank itu...
Terima kasih maktab... terima kasih BSN... terima kasih aku (sebab gi update buku)...

Hahahaha... tu je aku nak tulis... saje je nak menyampaikan berita yang dinantikan oleh setiap insan nih (kene bayau royalti nih)...hahaha~...cepat-cepatle gi cocok...

4 comments:

NeechEe said...

ahaha. siot kau . elaun masuk pon nak citer.

Hazman said...

Biasak r...
Pasal aku tak sangke blan 12 ni pon ade 'gaji' gak...hahaha~

hannahunny said...

abg man merenk !!!!
songalllllllll

Hazman said...

Mereng pe kebendenye... aku membawe berite gembire tu... kalu citer terus nanti tak gempak la...hahahaha~