Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Thursday, November 12, 2009

Leganye.....akhirnye da lepas 3 paper yang paling menakutkan + mencuakkan + mengerikan. Tak tau le leh pass ke tak, tp arap2 pas r..huhu~..rasa seolah-olah baru lepas daripada satu masalah yang beso sangat...hahaha~...pas ni cume ade lagi satu paper iaitu Rekabentuk Dan Teknologi 2 pada 19 November 2009 iaitu ari Khamis nanti...

No comments: