Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Tuesday, November 17, 2009

Kenangan...ke? hahaha


Apa yang aku pikir ari ni...tetiba rasa rindu lak nak jalan jauh2 macam Wan. Sape Wan? Lu pikir la sendiri...huhuhu~... Seronoknye dy dapat naek keretapi dari Arau sampai KL Sentral ari Khamis aritu. Rasa rindu lak tetibe...

Rindu?

Rindu sape?

Aku rindu nak naek keretapi r...huhu~ da lame tak naek. Dulu zaman2 sekola kat JB dulu selalu la naek...siap lepak stesen Gemas satu malam lagi...bila la lagi nak dapat naek ek... Skrg blajo kat Batu Pahat ni tak de peluang la nak naek tu...nak naek dari mana? Takkan dari Kluang gi Segamat kot...buang mase je...huhu~...bila teringat cam tu aku pon bukak la balik folder gambo kenangan dulu-dulu...rase macam berulang kembali zaman itu..dan gambo di atas adalah salah satu gambo yang aku paling suke skali (aku yang tangkap kat Segamat)...haha~

No comments: