Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Wednesday, November 11, 2009

Berlalu lah sudah exam EL. Ini bermakna tinggal 3 paper lagi...perit2. Nampaknye exam paper EL x susah sangat tapi tak la bermakna paper tu senang...huhuhu~.Boleh tahan la...lepas ni ape le pulak rupa paper exam yang berikutnye. Harap2 jangan le susah. Kita tunggu dan lihat. Jeng jeng jeng....:-p

No comments: