Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Tuesday, November 10, 2009


Hahaha...inilah keadaan malam sebelum exam English iaitu paper pertama kami untuk semester ini....sume kelihatan belajar bersungguh-sungguh. Aku juga ade di situ(yang amek gambo ni la...huhuhu~). Kitorang belajo secara perbincangan kerana...paham2 je la...bace sorang2 mesti tetido punye...hehe...kami mengulangkaji dari tajuk grammar sehinggalah ke tajuk pe tah. Semoga semua yang mengambil exam ini dapat menjawab dengan baik pada hari esok...huhuhu~

No comments: