Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Sunday, November 8, 2009

Akhirnye tamat sudah kuliah untuk semester 1 ni...dan sekarang, semua tengah busy untuk menghadapi peperiksaan akhir atau lebih dikenali sebagai "Final Exam"...(same le tu)...huhuhu~....untuk kelas aku, kitorang ade paper pada 10,11,12 dan 19 November sahaja atau bersamaan 4 paper...nampak sikit jek tapi nak ngapal tu perit gak ah...huhuhu~....Anyway, good luck to all student tak kira semester apa, semoga mendapat keputusan yang cemerlang dengan pointer yang tinggi dan menjadi seorang guru yang berjaya...hahaha~

No comments: