Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Wednesday, November 4, 2009

Rupa asal blog aku semasa baru create.


Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada para pembaca Blog-ku ini...hahaha~
Setelah mengexplore beberapa lama, akhirnye siap jugak blogku yang tak seberapa ini pada 4 November 2009 0015 hrs. Tp Insya-Allah content blog ini akan ditambah dari semasa ke semasa. Pada kesempatan ini juga saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka2 yang telah membantu saya dalam menyiapkan blog ini sama ada secara langsung atau tidak langsung...(ceh...macam taip refleksi untuk assignment lak...huhuhu~)

No comments: