Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Wednesday, November 18, 2009

Aktiviti Berkumpulan di Mase bosan

Pertama: Tengok movie ramai-ramai


Aktiviti ini biasenye kitorang buat waktu tengah malam je sebab waktu tu gelap dan kurang gangguan bunyi bising. Huhuhu~. Ni la muka2 yang selalu join tengok mvie nih. Semasa aktiviti ini, bilik akan digelapkan. Sebab takde projektor, laptop itu diletakkan di atas katil dan dialas dengan buku supaya beliau tak blow sepanjang tayangan dua jam itu...huhuhu~

Kedua: Aktiviti ni paling pelik sebab tak penah dibuat orang...men Skype ngan dak bilik sebelah dan yang sewaktu dengannye...wat video call je kejenye...huhuhu~...walaupun macam tak de keje lain, tapi ia tetap satu aktiviti yang menyeronokkan...hahaha~

2 comments:

NeechEe said...

bilik kau kemas gile uhh ! haha ;p

Hazman said...

Apekah itu satu pujian atau kritikan???!!!
Hahaha~...
Biase r...
Tengah packing memang gitu...hahaha~