Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Wednesday, October 5, 2011

PIKOM PC FAIR 2011 (III) : Date and Venue


Persatuan Industri Komputer dan Multimedia Malaysia (PIKOM) telah mengeluarkan jadual untuk PIKOM PC FAIR 2011 siri 3. Dalam tempoh terdekat ni, lokasi paling dekat ialah kat Muar. So sesiapa yang berkenan nk beli barang tu boleh la save2 duit ye. =)

*kesian tuan punya blog ni, dompet tinggal kertas resit ATM je.. biasa la ujung2 sem kan.. aishh.. =P




Entri ini adalah mengenai PIKOM PC Fair 2011 siri 3.

Check it out!! =)


*Note : Dikemaskini pada 28 Oktober 2011.

14 - 16 Oktober 2011
Muar, Johor - Dewan Jubli Intan, Muar, Johor

27 - 29 Oktober 2011
Kota Bharu, Kelantan - KB Mall, Kota Bharu

28 - 30 Oktober 2011
Pulau Pinang - Penang International Sports Arena (PISA), Pulau Pinang
Tawau, Sabah - Dewan Masyarakat, Tawau
Seremban, Negeri Sembilan - Terminal One Shopping Centre, Seremban

3 - 5 November 2011
Kuala Terengganu - Pusat Dagangan Terengganu (TTC)


3 - 6 November 2011
Kuala Lumpur - PIKOM ICT Mall CapSquare, KL

4 - 6 November 2011
Johor Bahru, Johor - Persada Johor International Convention Centre, Johor Bahru
Ipoh, Perak - Stadium Indera Mulia, Ipoh
Mentakab, Pahang - Dewan Sri Mentakab
Kota Kinabalu, Sabah - LG Car Park Exhibition Hall, 1 Borneo

11 - 13 November 2011
Melaka - Melaka International Trade Centre, Ayer Keroh, Melaka


25 - 27 November 2011
Seremban, Negeri Sembilan - Kompleks Belia dan Sukan

2 - 4 Disember 2011
Kulala Lumpur - Kuala Lumpur Convention Center
Batu Pahat, Johor - Batu Pahat Mall, Batu Pahat
Sungai Petani, Kedah - Village Mall, SP


Untuk keterangan lanjut, sila layari pikom.org.my

1 comment:

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

hye.. dah follow awak, dont forget to follow me back ok.. btw, nice blog..