Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Wednesday, January 26, 2011

Alhamdulillah... elaun untuk sem pertama PISMP ni dh keluar. Jumlahnya seperti di bawah:


Sekarang sudah start hari pertama untuk plan kewangan sy. Nasib baik hutang buku dh bayar aritu. Yang ada hutang buku tu jangan lupa bayar ye (ehem3...). Ingat. Ni untuk 6 bulan ye, bukan untuk 6 hari je.

***Kalau sesiapa agak2 baik hati tu, datang la blanje tuan punya blog nih... kesian dy takde sape nk blanje... ahakksss... :P