Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Friday, December 31, 2010

Jadual Kelas PISMP RBT1 Sem 1 untuk sesi Januari - Mei 2011

Jadual Semester 1 PISMP sesi Januari - Mei 2011 dan mata pelajaran yang berkaitan. Bawah ni jadual kelas RBT1/BI/BM ambilan Januari 2011 (Klik untuk besarkan atau CTRL Klik untuk bukak di new tab)

Hehe... nampaknya x pack sangat... Alhamdulillah... dan syukur jugak petang Jumaat xde kelas... so still boleh catch up bas pukul 3.30 petang lagi... ha3.. =)

JB    - JABATAN BAHASA
JPM   - JABATAN PENGAJIAN MELAYU
JIP   - JABATAN ILMU PENDIDIKAN
JAPIM - JABATAN PENGAJIAN ISLAM
JSM   - JABATAN SAINS MATEMATIK
JKH   - JABATAN KEMAHIRAN HIDUP
UGK   - UNIT GERKO


SENARAI SUBJEK (SILA RUJUK JADUAL ANDA)


KURSUS WAJIB
JAPIM-S1P-WAJ3101 TAMADUN ISLAM DAN ASIA
JB-S1P-WAJ3102    ENGLISH LANGUAGE PROFICIENCY I
JPM-S1P-WAJ3115   BAHASA MELAYU KOMUNIKATIF I
UGK-S1P-WAJ3108   KOKURIKULUM - PENGURUSAN KOKURIKULUM
WAJ3114           BINA INSAN GURU FASA 1


KURSUS TERAS (KURSUS PENGAJIAN PROFESIONAL)
JIP-S1P-EDU3101   FALSAFAH DAN PENDIDIKAN DI MALAYSIA (DAN pbs)
JIP-S1P-EDU3102   PERKEMBANGAN KANAK-KANAK


KURSUS TERAS (KURSUS MAJOR)- 
MENGIKUT MAJOR MASING-MASING. SILA RUJUK JADUAL ANDA.
JB-S1P-BCN3101    FONETIK DAN KOSA KATA
JB-S1P-BCN3102    GURU BAHASA CINA DAN PEMBELAJARAN BAHASA CINA
JB-S1P-TSL3101    INTRODUCTION TO LINGUISTICS
JB-S1P-TSL3102    LITERATURE IN ENGLISH
JSM-S1P-MTE3101   KNOWING NUMBERS
JSM-S1P-MTE3102   MATHEMATICS EDUCATION CURRICULUM
JSM-S1P-SCE3101   LIFE AND LIVING PROCESSES
JSM-S1P-SCE3102   CHILDREN'S LEARNING IN SCIENCE
JKH-S1P-RBT3101   PENGENALAN KEPADA PENDIDIKAN TEKNIK DAN VOKASIONAL
JKH-S1P-RBT3102   TEKNOLOGI BAHAN DAN PEMBUATAN
JAPIM-S1P-PIM3101 PENGENALAN KURIKULUM PENDIDIKAN ISLAM SEKOLAH RENDAH
JAPIM-S1P-PIM3102 PEDAGOGI PENDIDIKAN ISLAM
JIP-S1P-PRA3101   ASAS PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK
JIP-S1P-PRA3102   PENGAJIAN KURIKULUM DAN MODEL PRASEKOLAH


KURSUS TERAS (AMALAM PROFESIONAL)
PBS               PENGALAMAN BERASASKAN SEKOLAH


Boleh juga rujuk http://www.razali.my/lms/file.php/9/2011-Jadual_Waktu/Microsoft_Word_-_PISMP-Struktur-Penyediaan_JW.pdf

2 comments:

Miss Zati (^___^) said...

pack giler tyme table ko... huhu...

Hazman Amini said...

Agak pack la jugak... itu pun ada subjek yg entah macam mana leh tak termasuk dalam jadual tu... padahal kat jadual lecturer ada... ish3.. :)