Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Saturday, December 4, 2010

Award daripada Cik Izati... :D

Actually arini sy nk post pasal entri lain... tapi untuk tidak mengecewakan peminat2 blog sy ini maka sy jawab satu entri daripada kawan saya, Izati... (cewah, bajet mcm ramai peminat je blog ni)... :P

Kepada Cikgu Izati... nanti saye akan datang rumah anda untuk tuntut hadiahnye ye... sila sediakan sebuah Lamborghini sebagai hadiah... kah3... :P

Sy dapat satu Award daripada Cikgu Izati ini... haha... tima kaceh... tima kaceh... jasa anda sangat dikenang... segala kesulitan amat dikesali... eh2... haha... entah apa rupa ntah awardnya tapi yg penting kena jawab soalan lagik... hak3... menjawab soalan je la kerjanya malam ni.

Boom... boomm... kebomm... mari bakar bunga api... pom... pom... pompom xnak... :P

**Sorry Zati... x larat nk taip balik... aku copy je soalan tu bulat2... kui3... :P



Sila jelaskan kenapa anda suka berbelog?:

Sebab sy suka bercerita... karang kalau sy cerita banyak2 kat orang, nanti orang bosan dengar sy mengarut... so sy cerita kat blog je lah... sebab tu nama blog sy pun "Kepada Blog Aku Bercerita"... lagipun, blog x reti bosan kan?...kan?...kan?... so sy nak cerita panjang mcm mana pun, suka hati sy lah... huhu~


Apa motif anda tarik follower? Anda SUPERSTAR kah?

Ish2... mana ada sy tarik2 follower nih... suka hati lah kalau nk follow ke, taknak follow ke... kalau rasa blog sy best, silalah follow... kalau rasa2 x best, sila bagi feedback kepada e-mail sy ye...

But actually, bila orang follow blog kita, maka kita akan rasa seolah-olah penulisan kita tu dihargai... atau paling tidak pun, sekurang-kurangnya kita tahu lah ade jugak insan2 yg sudi membuang masa (sebenarnya meluangkan masa) membaca blog kita ni... =)


Cerita sikit perangai anda:

 Perangai?

Entah... kalau sape kenal sy, dy tahulah sy ni mcm mana... (but kadang2 ada jugak yg dh kawan dgn sy tp x dpt faham lg)...

Yg penting, sy memang senyap je dengan orang yg sy x biasa... tapi kalau dh biasa tu, boleh le layan kepala sekali... hehe~


Pernah terfikir nak masuk magazine 
aka meuar-uarkan belog anda? Kenapa?

Entah... x pernah terfikir pun... nak buat apa sampai nk masuk magazine... leceh je... nanti kalau blog sy masuk magazine, nanti sy jadik femes... kesian kat artis2 semua dh xleh carik makan... kesian kat diorang tau... hahaha~ (perasan sudahh~)... :P


Sila tembak blogger lain:

4 comments:

Miss Zati (^___^) said...

mekaceh man... haha... aku setuju yg jwpn tok soklan yg no 1 tu... lau citer byk2 kt org nt tkot org bosan lak nk dgr... hehe... anyway... tQ2... :)

Hazman Amini said...

Haha... welkem2...
Alamak... bru perasan aku tertembak ko lagi skali ah... sila abaikan ye... kui3... :P

Miss Zati (^___^) said...

haha... oraitt2.. no hal.. lame x dgr kabo... senyap jer skunx?

Hazman Amini said...

Ish2... sape plak yg senyap nih... huhu~... tiap2 mggu aku buat entri baru kot... huhu~ :)