Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Monday, November 1, 2010

Gud Luck for our last final exam in PPISMP...

Takde apa nk taip...

Kelas sudah habis... study week sudah habis... esok akan tiba la saat yg ditunggu-tunggu (tunggu la sangat)... :P

Just nk ucapkan gud luck pada smua kwan2 yg sedang dan akan mengambil peperiksaan dalam masa ini, especially kepada kawan2 kat IPG KTHO ni dan IPG seluruh Malaysia yg akan mula menghadap paper pertama esok termasuk la saya... kalau diizinkan Allah, ini la exam terakhir untuk sy dalam Program Persediaan (PPISMP) ni sebelum melangkah ke Program Ijazah (PISMP) pada sem depan... di kesempatan ini, ingin sy memohon sejuta kemaafan andainya ada melakukan salah dan silap, ada kacau2 hidup korang ke, ada termakan terminum tu, mintak halal la ye (mintak restu nk amek exam nih)... please doakan sy berjaya dalam peperiksaan esok ye, n jangan lupa doakan untuk semua kawan2 sy skali... =)



Berikut ialah jadual exam sy untuk semester ni:

Isnin  :  1 November 2010 : PI3311P : English Language
Selasa :  2 November 2010 : PM3311P : Bahasa Melayu 1
Selasa :  9 November 2010 : DT3311P : Rekabentuk dan Teknologi 1
Isnin  : 15 November 2010 : DT3312P : Rekabentuk dan Teknologi 2

Sikit je, cuma 4 paper, but it's enough untuk buat otak berbelit2 kn... haishh... (-.- !)


Buat yg terbaik... semoga berjaya dan semua sama2 masuk ke Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PISMP) sem depan... harap2 jangan ada yg kantoi la ye dlam exam kali ni... jangan lupa doa dan tawakal kepada Allah SWT...

No comments: