Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Thursday, September 23, 2010

Assignment itu tugasan

"ELP hantar hari Jumaat!"

Ouh2... kalimah yang sangat melegakan hati... ingatkan kena hantar esok... so tak de la rushing sangat... boleh lyan blog ni kejap...

Dua tiga hari ni asyik hujan... kenapa ntah... dh masuk musim hujan kut... bila tiba petang menghampiri malam, hujan turun dengan lebat... cuaca malam pun jadi sejuk sampai pagi... tapi siang panasnya sama je... hua3...

Semalam gi Carrefour Batu Pahat... beli barang2 sikit sebab banyak barang dh habis dihabiskan sebelum cuti raya aritu cthnya gula, dan lain-lain... actually Pacific lagi dekat tapi Carrefour lg murah kut... so lg jimat gi sane... lgpun kad member Pacific sy dh hilang (x tahu sape guna)... sape2 ade jumpa tu sila la pulangkan pada sy ye...

Balik dari Carrefour, hujan turun dengan sangat3 lebat... nasib baik sempat sampai IPG sebelum hujan turun... kalau tidak, memang basah lencun la... sy tak kisah pun kalau badan basah sebenarnya, tapi barang2 dalam kocek ni yg risaunya cthnya dompet, henset, kamera, etc...

Ok... balik kepada cerita assignment... tiga assignment sudah selesai dengan dua daripadanya sudah disubmit kepada lecturer... assignment2 tersebut adalah:

RBT Asas Botani - (Sudah dihantar)
Bahasa Melayu 1 - (Sudah dihantar)
Bahasa Melayu Kontekstual

Sekarang ni, tinggal beberapa assgment je lagi yang perlu disiapkan...

EL 1
ELP
Basic Math
Pengantar Pendidikan (PPN)
Kompetensi Kecerdasan Emosi (KKE)

Nasib baik la assignment sem ni semua main nipis2 je... 15 muka, 10 muka,... tetiba teringat kat assignment Kemahiran Berfikir (KF) sem 2 yang setebal 150 lebih muka surat... dah macam thesis tahu tak...

Hari ni mybe dapat tidur awal sikit kut... sejak balik dari cuti raya aritu, tiap2 malam tidur paling awal pun pukul 3 pagi sebab buat assignment (sambil bersembang2 kosong)... hahaha... sangat penat sampaikan petang td sy balas tidur dr pukul 1.30 tgh hari smpai la petang... ish2... truk betul... huhu~

Tadi dalam kelas, kami bertukar2 kuih raya... seronok jugak dapat merasa kuih dari rumah orang lain... tapi sayang x dapat bawak banyak2... huhu~...


Sekarang perlu menghadap assignment ELP ni... pening jugak den dibuatnya... haha... caiyuk2 man... (^^,)

2 comments:

Chik Hana said...

yea ! de gamba tgn aku .

Hazman Amini said...

Haha... gamba tangan pun bangga... :P