Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Monday, August 16, 2010

Sakit hati

How bad is today...

Pagi-pagi lagi mood saya sudah teruk... beberapa peristiwa yang berlaku sepanjang hari ni menyebabkan saya rasa nak marah je...

Aishh... sakit nya hati ini...

Siapa tak geram ye kalau tiba-tiba kita dipersalahkan atas sesuatu yang bukan kesalahan kita...

Rasa nak mengamuk je, macam ni:


Dush2... haishhh... nasib baik la mood aku agak baik waktu tu...

Lagipun aku malas nak gaduh2 time bulan puasa ni...

Kalau tidak siap la ko aku malukan depan lecturer tu tadi...

Takpe... sabar2... ada ubi ada bas, ada keretapi ada kapal terbang (tiba2 rasa nak mengarut).... =P

Takpe2... Allah itu maha adil... mesti ade hikmahnya berlaku macam ni (saje je memujuk hati yang luka)...

1 comment:

Zaharah said...

bagus2...sabar man huhuhu...