Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Thursday, May 20, 2010

E.X.A.M

Aku sekarang berada dalam minggu peperiksaan... aisehh... tenga exam tapi boleh update blog... haha~... adat la tu... saje2 melepaskan tension di sini...

Exam ade beberapa paper... seperti berikut ye...

18 MEI 2010 : PI2311P - ENGLISH LANGUAGE 1
19 MEI 2010 : PM2311P - BAHASA MELAYU 1
20 MEI 2010 : DT2311P - REKABENTUK DAN TEKNOLOGI 1

Ketika entri ini ditaip sebenarnye aku da lepas ketiga-tiga paper ini... hoyeh2!!! (dengan kegembiraan yang memuncak)... =)


Eh... da abis exam ke?


Alamak... lupe la... ade lagi satu paper...(boleh lupa2 pulak)... =p

27 MEI 2010 : DT2312P - REKABENTUK DAN TEKNOLOGI 2


Jika kamu semua pandai kira, keseluruhan paper yg aku ambil hanyalah 4... eh... empat je? (mula mengira-ngira dengan jari)... =)

Yup... empat (4) paper sahaja... sikit je kan? tapi jangan fikir yg sedikit itu membolehkan kami bersenang-lenang (atau dalam erti kata lain honeymoon)... papernya amat3 lah sukar ye... jadinya, terpaksalah kami semua berhempas pulas berstudy-studian (bahasa ape nih)... =p

Apa-apa hal pun, semoga berjaya buat kawan2 yang masih lagi sedang berjuang dengan exam paper(s) dan juga buat diriku sendiri... semoga mendapat result yang cemerlang ye... caiyuk2!!! (",)

1 comment:

GameMaker said...

sempat berblog kew man time2 exam??..
haha..