Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Thursday, May 5, 2011

Maxis berkhidmat kembali.. =)

Salam.. actually saya nk siapkan entri pasal pegi pahang aritu, tapi broadband kena suspend sebab 2 bulan tak bayar.. so tertangguh lagi.. tak dapat upload gamba sebab line maktab lembab.. ahaha..

Tadi petang saya pegi bayar bil.. tak sangka pulak dapat upgrade data 500MB, jadi 3.5GB sebulan (sebelum ni 3GB sebulan).. takde yuran pendaftaran atau apa-apa caj, tapi bil sebulan kena tambah RM2 lah.. ni sebab broadband saya dh genap setahun.. dapat kad sim baru untuk iPhone punya.. kecik gila.. x boleh masuk dalam modem.. so kena pakai bingkai.. =)
Kejap lagi lah saya siapkan entri pasal pegi pahang tu.. =)

No comments: