Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Tuesday, December 14, 2010

Yeayy!!!

Dah siap edit blog... and I've got orange in my blog...  best3... kali ni sy dapat idea dari page Gmail sy sendiri... haha... cantik kn? (kalau korang cakap tak cantik pun aku pedulik ape)... hahhaa~ :)


Ni page e-mail sy... yg ni dah lama dh sy buat jadi oren2 mcm ni... semalam time bukak e-mail ni tetiba terfikir, kenapa x buat yg sama pada blog? (padahal tiap2 hari bukak e-mail ni) :P


Header tak sempat buat sebab godeh blog je dah sampai pukul 3 pagi... kang kalau dah bukak Photoshop memang sampai pagi la tak tido jawabnya (ok... I admit that sy memang tak reti sangat guna Adobe)... keh3~... sy tak kisah pun sebenarnya kalau tido sampai 4 pagi ke 5 pagi... tapi pagi ni nak drive jarak jauh, so better sleep early kn?.

**Pesanan daripada Kementerian Pengangkutan : Memandu dalam keadaan mengantuk boleh mengundang kecelakaan... haha~

Bersempena tahun baru Hijrah, maka blog ni pun nak berhijrah jugak kn (walaupun xde kaitan)... tapi hijrah dari segi rupa je la... dari segi content sama je...

Bab header tu nantilah buat kemudian ye. x sempat rasanya nih... huhu~

No comments: