Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada penggunaan sebarang bahan dalam blog ini. Sebarang maklumat yang tercatat dalam blog ini adalah hampir tepat pada tarikh penulisan tetapi mungkin berubah mengikut keadaan semasa.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila tuliskan di ruangan komen atau e-melkan kepada penulis. Komen anonymous dibenarkan, tetapi anda digalakkan untuk meninggalkan komen dengan mendaftar masuk akaun Google atau Blogger masing-masing.

Sebarang komen yang tidak berpatutan atau difikirkan tidak sesuai akan dibuang selaras dengan Akta Keterangan (pindaan 2012) di mana pemilik blog bertanggungjawab terhadap segala komen yang disiarkan.

Pemilik rumah penginapan atau homestay juga dibenarkan tulis iklan di ruangan komen. Terima kasih. =)

Wednesday, December 1, 2010

....

Malas nak cakap... baca n tengok la sendiri ye..


Ini adalah akaun BSN sy pada 01 Disember 2010, 7:01 pagi. Dah agak dh, mmg xkan masuk punya duit tu... apa2 pun kita tunggu je la esok n hari2 seterusnya ye... =)

N lagi satu, sy sangat kecewa sebab x berkesempatan nak join candid photo contest...  Benci!!... Pertandingan tu dah start dari 19 November 2010, tp knapa bru skarang sy tau?!! Tarikh tutup pulak sampai 18 Disember 2010, tinggal 18 hari je lagi... mana sempat nak selak2 gamba yg beribu2 dalam laptop ni... lagipun mesti peserta lain dh kumpul entah brapa puluh ribu "Like" ntah sedangkan sy bru nk anta gamba kn... ish2... knapa la xde orang inform sy pasal pertandingan ni... kn korang tau yg aku ni suka tangkap gamba, xkn tak terfikir nk inform?... sedar2 je dh ramai kwan2 join, itu pun sy check kat e-mail bru prasan... ish... terkilan gile3... redha je la kn... nk wat cmne... :(

1 comment:

Asip said...

nk inform cmne..aq pon bru msok 2 ari lpas..hahaaha
ko pon xon9 jer